Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/catmansolution.com/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
Brænder du for at arbejde med data, og er du klar til at yde en effektiv support til vores kunder? Så byder vi velkommen indenfor i et af Danmarks førende Business Intelligence-huse. - CatMan Solution

October, 2019

Spændende og udviklende mulighed for den rigtige person

CatMan Solution A/S er Nordens førende leverandør af en Business Intelligence as a Service-løsning. Vores kundekreds består af leverandører til dagligvarehandlen, og gennem vores løsning servicerer vi dem med håndtering af data fra mere end 50 detailhandler og 10.000 forretninger i 5 forskellige lande.

Vi har eksisteret siden 2002, og vi tæller i alt 14 ildsjæle, der brænder for Business Intelligence, og som glæder sig til at dele hverdagen med dig på kontoret i SOHO i Kødbyen. Du kommer med i support- og driftsteamet, hvor du og 3 kolleger dagligt er med til at varetage datahåndtering og sikre, at alle løsninger kører, som de skal.

Yd support på vores data

Vores kunder bruger vores system til at følge op på salget af deres produkter i forskellige butikker, og det er dig, der sidder klar til at hjælpe kunderne, hvis de oplever udfordringer.

Det kan fx være, du skal hjælpe med at resette et password, men når du er kommet godt ind i vores system, vil du også skulle hjælpe med at finde frem til data. Det betyder, at du med tiden får mulighed for at fordybe dig i detektivarbejde, når du prøver at finde frem til, hvorfor en kunde fx ikke kan finde en forklaring på, hvorfor tallene ser ud, som de gør. Helt konkret går din dag med at:

  • håndtere supportsager, der kommer ind gennem vores ticket-system eller over telefonen
  • trække data ud af kildesystemer, både for kunder og dataleverandører
  • være med til at sikre, at vores kunders data er indlæst korrekt og til tiden
  • deltage i konfigurering af nye kunders løsninger og nye datakilder.

Få masser af udviklingsmuligheder

Hos os er samarbejde og vidensdeling en naturlig del af hverdagen, og vi sidder i et åbent kontormiljø, hvor der er en hyggelig og kammeratlig omgangstone. Vi har mange forskellige kompetencer, men deler en stor arbejdsglæde og elsker at nørde vores opgaver.

Vores system er meget komplekst, og vi forventer ikke, at du kan det hele fra dag 1. Vi giver dig et fyldestgørende kendskab til værktøjerne, inden du kaster dig ud i arbejdet på egen hånd. Og hvis du er karriereminded, så tilbyder vi gode udviklingsmuligheder.

Forståelse for IT og lyst til at lære

Der er flere indgangsvinkler til stillingen – vi er helt åbne for din uddannelsesbaggrund, og du behøver ikke have en masse erfaring. Til gengæld er det afgørende, at du forstår, hvad Business Intelligence-området dækker over, brænder for at arbejde med IT og har viljen og lysten til at lære vores værktøjer at kende.

Derudover forventer vi, at du:

  • har flair for data og tal – det er et plus, hvis du er superbruger i Excel
  • har en god grundlæggende IT-forståelse og kendskab til Microsoft Office-pakken
  • er struktureret med gode analytiske evner
  • har gode kommunikationsevner og taler og skriver engelsk, da vi også har udenlandske kunder.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Vestergaard på 2252 2605 eller på jve@catmansolution.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.